Perton Ehitus

07.11.2018

Meillä on ilo kutsua teidät kaikki Arte Galeriimajan (Telliskivi 49) malliasunnon ensiesittelyyn 13. marraskuuta 12.00–19.00. Malliasunnon lisäksi myös aula on valmis ja tarjoamme esittelyn kunniaksi esittelypäivänä ostopäätöksen tehneille erikoistarjouksena Älyovi-ratkaisun ilmaiseksi!

29.05.2018

6 kesäkuuta kello 15:00–18:00 järjestetään Hermannin Talossa (Ao 2) asiakaspäivä. Pääset katsomaan juuri valmistunutta taloa, näyttävää aulaa ja sisäpihaa sekä tutustumaan viimeisiin omistajaa odottaviin asuntoihin.

18.04.2018

Kutsumme sinut Telliskivi 49 – Arte Galeriimajan asiakaspäivään. Odotamme sinua 25. huhtikuuta kello 15-18 Telliskivin luovassa keskuksessa (Loomelinnak) ravintola Trühvelissä. Kannattaa olla paikalla, sillä projektin kaksioiden ennakkomyynti päättyy asiakaspäivän päättyessä.

Käytä viimeinen tilaisuus hankkia asunto Telliskivi 49 -projektista ennakkomyyntihintaan!

15.03.2018

Hermanni Majan valmistuminen lähestyy yhdessä kevään kanssa. Talon julkisivutöiden etenemisestä kertovat asennettu julkisivu, ilmettä antavat ikkunoiden reunat ja ranskalaisten parvekkeiden lasikaiteet. Myös talon sisätiloissa ollaan työn touhussa.

22.02.2018

Osoitteessa Ao 2 sijaitseviin uusiin koteihin on asennettu talotekniset järjestelmät ja viimeistelytyöt ovat käynnissä. Asunnoissa asennetaan parkettia, saniteettitekniikkaa ja sisäovia.

21.02.2018

Uusi vuosi on alkanut kodinostajille vauhdikkaasti. Kaikki kodit Miljöö Majassa ovat nyt löytäneet omistajan – tammikuussa ostettiin Wismari 31:n kaksi viimeistä neljän huoneen asuntoa.

05.02.2018

Hermanni Majan malliasunto on valmis! Tule tutustumaan projektiin ja juuri viimeisteltyyn malliasuntoon KV.ee:n Kiinteistörallin asiakaspäivänä.

29.01.2018

Miten saavutamme sen, että huoneet pysyvät lämpiminä myös pakkasella, mutta kustannukset ovat asukkaille mahdollisimman pienet?

29.01.2018

Hermanni Majan myynti on alkanut vauhdikkaasti alkuvuodesta - saatavana on vielä viimeiset 8 asuntoa. 3 kolmiota, 4 kaksiota ja 1 neljän huoneen ylellinen penthouse yksityisellä kattoterassilla.

26.12.2017

Miljöö Majassa ovat meneillään viimeistely- ja siivoustyöt. Taloon asennetaan viimeisiä listoja sekä kaiteita ja tehdään pienempiä maalaustöitä. Aktiiviset rakennustyöt ovat käynnissä enää vain asunnossa nro 9, joka valmistuu tammikuun alkupuolella. 

27.12.2017

Hermanni Majaa vielä toistaiseksi ympäröivien telineiden takana alkaa valmistua tiililaatoilla päällystetty julkisivu. Talon kaikki ikkunat ovat paikoillaan ja julkisivutöiden päättämisen yhteydessä asennetaan talolle ilmettä antavat ikkunoiden reunat.

22.12.2017

Jokaisen Perton Ehituksen luoman kodin takana ovat ihmiset – alussa ne, jotka luovat kodin ja sitten ne, jotka täyttävät talomme lämmöllä, ilolla ja hyvyydellä.

Toivotamme teille kaikille rauhallista joulua, mukavaa vuoden loppua ja menestystä uudelle vuodelle!

18.12.2017

Kolmio on viimeistelty Safiiri-paketilla – vaalea tammiparketti siihen sopivilla listoilla ja sisäovilla luo asuntoon kirkkautta. Olohuone on mukava ja tilava – tilavuutta lisäävät suuret ikkunat ja mukavuutta LED-valaistut kattolistat. Suuri keittiö ruokailutilalla avautuu olohuoneeseen.

06.12.2017

Hermanni Majan malliasunto on valmis! Tule tutustumaan projektiin ja juuri viimeisteltyyn malliasuntoon asiakaspäivänä.

Asiakaspäivän vierailijoille uusi koti Hermanni Majassa jopa 5000 € edullisemmin!

28.11.2017

Hyviä uutisia kaikille, jotka odottavat malttamattomina Hermanni Majan valmistumista! Jo joulukuun alussa ensimmäiset kiinnostuneet voivat tutustua osoitteessa Ao 2 sijaitsevan talon ensimmäiseen valmiiseen ja viimeisteltyyn kotiin.

03.11.2017

Hermanni Majan vaippa on valmis. Lämpökeskus käynnistettiin viime viikon alussa ja nyt jo lämpimässä vaipassa asennetaan kipsiseinien metallirunkoa – asuntojen kevyet väliseinät kohoavat. Kun kipsilevyt on asennettu, 1-4 huoneen asuntojen ja liiketilojen kaikki seinät on pystytetty. Samanaikaisesti on aloitettu myös sisäviimeistelytyöt – maalaustyöt ovat käynnissä ja laatoitustyöt aloitetaan lähiaikana.

18.10.2017

Uusien taloprojektien avainsanoja ovat nykyaikaisuus ja mukavuus. Kodin ostaja tietää hyvin, minkälainen koti on kaunis ja mukava. Koti nykyajan mukavuuksilla on nautinto, johon kannattaa sijoittaa saaden vastineeksi mukavat olosuhteet perheelle. Tallinnan vanhakaupungin lähellä sijaitseva Hermanni Maja tarjoaa tätä kaikkea. Erityisen ylellisestä asuinympäristöstä voi nauttia kerrostalossa sijaitsevassa kattohuoneistossa.

09.10.2017

Viileiden syysiltojen lähestyessä Hermanni Majassa voidaan pian jatkaa rakennustöitä jo lämpimässä talon rungossa.

4.kerroksen teräsbetoniset seinät ja katon ontelolaatat on asennettu ja 5.kerroksen rakennustyöt on aloitettu. Rakennustyöt päättyvät kattopaneelien asennuksen valmistuttua harjannostajaisiin syyskuun puolivälissä – talon runko on silloin valmis.

05.07.2017

Hermanni Majan kesäisten rakennustöiden keskipiste on kantavien rakenteiden rakentamisessa ja asentamisessa. Talon ensimmäisen kerroksen pylväät ja kantavat seinät on asennettu, heinäkuun ensimmäisellä viikolla on vuorossa 1. kerroksen monoliittiseinien vahvistaminen ja betonointi.

05.07.2017

Heinäkuun alku tarkoittaa Miljöö Majan rakennustöiden etenemistä loppuvaiheeseen. Kolmannen kerroksen seinärakenteet, tukimuurien rakentaminen ja palomuurin teko viereisen Wismari 29:n talon kanssa ovat valmistumassa.

30.06.2016

Tallinnan kaupunkisuunnitteluvirasto palkitsi toukokuun lopussa esimerkillisesti kunnostettujen rakennusten omistajia, rakentajia ja suunnittelijoita.

Viron Museoviraston huomion saivat yritykset, jotka ottivat työkseen kunnostaa arvokkaita rakennuksia ja omistautuivat rakennusten ympäristön huomioivaan kunnostukseen.

 

07.06.2017

Hermanni Majan rakennustyöt edistyvät suunnitellusti. Sokkelikerroksen kannatinpylväät ovat valmiit ja välipohjan kannatinpalkkien töitä ollaan lopettelemassa. Heti sen jälkeen asennetaan ensimmäiset kellarin välipohjan paneelit.

06.06.2017

Miljöö Majan rakennustyömaalla on meneillään aktiivinen vaihe – äskettäin asennettiin ensimmäisen kerroksen katon ontelolaatat ja toisen kerroksen rakennustyöt alkavat. Samanaikaisesti asennetaan myös porraselementit.

Rakennusaikataulun mukaisesti talon rakennetyöt lopetetaan ensi kuussa. Sen jälkeen on lämpöeristys- ja kattotöiden vuoro.

30.06.2016

Tallinnan kaupunkisuunnitteluvirasto palkitsi viime vuonna parhaiten kunnostettujen rakennusten rakentajia, omistajia ja arkkitehtejä.

Palkintoja on jaettu yli kymmenen vuoden ajan. Perinne sai alkunsa ajatuksesta kiittää niitä historiallisesti arvokkaiden kohteiden omistajia, jotka ovat huolehtineet omaisuudestaan hyvin. Tänä vuonna palkittiin vuonna 2015 valmistuneita kohteita.

25.04.2016

7.huhtikuuta 2016 „Viro rakentaa“ -messuilla jaettiin „Vuoden katto 2015“ -palkinnot.

Viron Katto- ja julkisivumestarien liiton järjestämässä kilpailussa „Vuoden katto 2015“ kilpailtiin taas neljässä kategoriassa: kivikatto, peltikatto, tasakatto ja kansalliskatto. Kilpailuun oli mahdollista esittää vuosina 2014-2015 valmistuneita töitä. Tavoitteena oli esitellä oikeanlaista katonrakennusta, arvostaa hyviä mestareita ja tuoda heidän taitojaan julkisuuteen.

KIITOS, LISÄSIMME SINUT UUTISKIRJELISTALLE.

Jotta saisit vain Sinulle tärkeää tietoa, pyydämme täsmentämään millaiset kiinteistöt kiinnostavat Sinua.

TAVOITE

HUONEIDEN MÄÄRÄ

(merkitse kaikki sopivat vaihtoehdot)

PARVEKE

SIJAINTI

(merkitse kaikki sopivat vaihtoehdot)

LISÄTIETOA

Tutustu myös muihin projekteihimme

Haluatko lisää tietoa uusista kehitysprojekteistamme?

  • Otamme yhteyttä, kun tulossa on uusi projekti.
  • Ole ensimmäisten joukossa ja saa enemmän vaihtoehtoja
Privacy Policy